תתבעי את בית החולים

  • עזרתך בבקשה
    שולי | 28/02/2010 22:20

    אני יש לי בת בגיך 3.5 לפני שנתיים היא החליקה בבית החולים על רצפה שהייתה רטובה ובאותו רגע הובלנו אותה למיון שם היא אושפזה אישפוז יום עם המלצות למעקב במיוחד שהנפילה שלה הייתה בראש. מרגע הולדת בתי היא הייתה בהתפתחות רגילה אך לאחר האיגוע משהו לא היה בסדר איתה היה לה איחור אני ראיתי השינוי בה ולקחתי אותה לטיפול רופא התפתחותי מומחה והתחיל לשאול שאלות למה זה התחיל כאילו האיטיות בהתפתחות לאור גילה וכמובן שאין לנו במשפחתי או במשפחת אביה ליקוי התפתחות או כדומה ואמרתי לו על נפילה בית החולים הוא המליץ להיות במעקב שאני כבר שנתיים במעקב זה , שאלתי היא אם ברצוני לתבוע את מי אני תובעת את חברת הביטוח המבטחת את בית החולים ככלל או את חברת הביטוח המבטחת את חברת הנקיון האחראית על הנקיון בבית החולים ??? ואם אירוע זה קרה בשנת 2007 עד מתי אני יכולה לפתוח תביעת נזיקין .??? את רק יכול להסביר לי את מי לתבוע שם "?<< תודה מראש

    • תתבעי את בית החולים
      עו"ד; | 01/03/2010 07:20

      בית החולי םכבר יפנה אל חברת הניקיון ואל חברת הביטוח לבד

      • כמה זמן יש לי עד לפתיחת תיק מיום האירוע ??
        שולי | 01/03/2010 22:31

        כמה זמן יש לי עד לפתיחת תיק מיום האירוע ??

    • אירוע תאונתי לילדה בת 3.5
      עו"ד יקי רנד | 02/03/2010 17:12

      באופן עקרוני, הכתובת שלך, היא בית החולים ויתכן וגם חברת הניקיון. ניתן לתבוע עד 7 שנים מיום האירוע, ובמקרה של קטין, תקופת ההתישנות מתחילה להיספר מיום הגיעו לגיל בגירות -18 שנים. בכל מקרה, אני ממליץ לך להיוועץ בעו"ד המתמחה בנזיקין.