פס"ד בהעדר הגנה בתביעת נזיקין

  • תובענה
    עו"ד צעירה | 07/02/2010 14:20

    הוגשה תביעת נזיקין בגין נשיכת כלב. סכום התובענה אינו משוערך ושולמה אגרה מינמאלית..לתביעה צורפה חוו"ד מומחה ולפיה לתובע נגרמו 10% נכותהנתבע לא הגיש כתב הגנה. כעת אני רוצה לבקש פס"ד בהעדר כתב הגנה . האם בפסיקתא אני צריכה לנקוב בסכום הפיצוי המבוקש? הלא התביעה לא התבררה ולא מונה מומחה מטעם בהמ"ש לעניין הנכות שנגרמה. אודה לתשובתכם.

    • פס"ד בהעדר הגנה בתביעת נזיקין
      עו"ד יקי רנד | 08/02/2010 16:11

      עלייך לתמוך את הבקשה למתן פס"ד, בתחשיב נזק מטעמך, אשר על פיו תיערך הפסיקתא. כמובן שתחשיב הנזק, ייגזר בין היתר מאחוזי הנכות אשר נקבעו בחוו"ד המומחה מטעמך. בהעדר חוו"ד נגדית, קיים סיכוי טוב, כי ביה"מ ייעתר לבקשתך, ויסכים להשתית פסק דינו על יסוד חוות דעתך בלבד.

      • תודה
        עו"ד צעירה | 08/02/2010 16:22

        רוב תודות על תשובתך.