שילוט בבית עסק

  • שלט אזהרה
    אוהד | 04/02/2010 14:50

    באולם תצוגה חדש שפתחנו מוצבות במות תצוגה. לפי מה שהסבירו לי, עלי להציג שלט בכניסה המורה על כך ומזהיר את הלקוחות מפני היתקלות ומעידה. האם נכון הדבר, ואם כן, האם בהצגת שלט זה אני שמור מפני תביעות וכדומה ? נ.ב. האם למישהו יש הצעה לניסוח שלט שכזה?

    • שילוט בבית עסק
      עו"ד יקי רנד | 09/02/2010 10:53

      קודם כל, יש לבחון האם באמת קיים צורך אמיתי להציב שלט מזהיר בכניסה, האם קיים סיכון מיוחד לבאי אולם התצוגה עקב הצבתן של הבמות? האם מדובר בתנאי בטיחותי כחלק מהרשאת פעילותו של העסק? במידה והתשובה לאחת השאלות חיובית, הרי שיש מקום להציב שילוט. לגבי שאלתך האם תהיה חסין משפטית לאחר הצבת השילוט, הרי שהתשובה שלילית. השילוט איננו תעוד פטור מאחריות בנזיקין, אלא אחד מבין האמצעים העומדים לרשותך, כדי למנוע סיכונים. במידה ותהיה רשלנות מצידך, לדוג', בדרך הצבת הבמות, הרי שלא תוכל להסתתר תחת השילוט. בכל מקרה,כדי לתת תשובה יסודית, צריך להכיר נסיבות המקרה לאשורן.

      • תודה  לת
        אוהד | 09/02/2010 11:08