ביטוח הגנה משפטית

  • שלום רציתי את עזרתכם ובהקדם האפשרי תודה מראש!
    האיל | 25/01/2010 01:42

    לפני כמעט שנה הייתי מעורב בתאונת דרכים החליק איתי הרכב בגלל כביש לא תקין של אזור תעשייה כל שהוא היה מלא באבנים קטנים שגרמו שהרכב שלי החליק ופגעתי ברכב שלפני לא היו נפגעי אדם אך הביטוח שלי שלך לי מכתב---שע"פ תנאי הפוליסה נהג מורשה מגיל 21 ומעלה. היות ובעת האירוע טרם מלאו לך 21 שנה לא ניתן לאשר כיסוי הגנה משפטית לפיכך עליך להגיש כתב הגנה מטעמך ולדאוג לייצוג ואני לא יודע מה זה בכלל אף פעם לא הייתי בבית משפט והאם אפשר לעשות זאת לבד או שצריך עו"דין תודה מראש !!!!

    • ביטוח הגנה משפטית
      עו"ד זמירו עזמי | 25/01/2010 06:55

      האיל, שלום. במידה ופוליסת ביטוח רכב רכוש מחריגה הכיסוי הביטוחי לנהגים מתחת לגיל 21, אז עד כמה וכמה הכיסוי הביטוחי בגין ההגנה משפטית מוחרג, כאשר כיסוי זה נועד לתן ייצוג משפטי לנהג המואשם בפלילים עקב נהיגה רשלנית בתאונה, ובמקרה שלך "מותר לנהוג אך אסור להחליק ולגרום נזקי לגוף או לרכוש", ובשל זה הוגש נגדך כתב אישום. האיל, לפי מה שאתה מספר ולאור גילך הצעיר ורישיונך היחסית חדש ושלא היית בבית משפט לתעבורה אף פעם כפי שאתה אומר, מומלץ שתטופל ע"י עו"ד המתמצה בתחום התעבורה ע"מ שיבחן את התאונה ונסיבותיה ויטען את הטיעונים של כביש לא תקין שמא הדבר יעזור לך ולו בהפחתת העונש, שוב מומלץ אתה עדיין נקרא "נהג צעיר". בהצלחה, עו"ד זמירו עזמי, קלנסווה.