עיכוב ועלבון בבית המלון

  • עיכוב ועלבון בבית המלון
    אתי | 23/01/2010 17:01

    שהיתי שלושה ימים בבית מלון מאוד מכובד. טרם קבלת החדר שילמתי את התשלום עבורו במזומן ועוד פיקדון של 300 ש"ח . בעזיבתי את המלון שלחתי את ביתי להחזיר את המפתחות ולקבל את הפיקדון. ואז נאמר לה לקרוא דחוף לאמא מהסיבה שיש חוב ע"ס עלת החדר. עוכבתי במשך כשעה תוך שהאיש בקבלה מתחקר אותי על מס השטרות . כמה עודף וכל זה ע"מ ל"גרום לי לומר את האמת" בסופו של עיניין ואחרי התעקשות וכעסים מצידי. הוא ערך בירור עם מנהלת החשבונות , התברר כי האיש שקיבל אותי כלל לא מילא טופס קבלה ולא הוציא קבלה על התשלום. (האיש מהקבלה לא דאג להסביר ולהתנצל , שכן את הדברים הבנתי משיחות הטלפון שאותן ניהל) העניין והסיטואציה היתה מביכה מאודדדד , שכן נעשתה לעיניהם של אורחים רבים שהיו בתור. יש מקום לתביעה?

    • עיכוב ועלבון בבית המלון
      עו"ד גיל קראוס | 26/01/2010 17:02

      אתי שלום, לפי התיאור שאת מתארת, נגרמה לך עוגמת נפש עקב התנהלות המלון, אך אני בספק האם בית המשפט יראה בכך עילה עצמאית שמקנה לך פיצוי. אני חושב שיהיה עדיף אם תנסי לפנות ישירות למלון ולבקש פיצוי דוגמת שהייה חינם וכיוצ"ב.