נזק לבית כנסת

  • נזק לבית הכנסת
    אנונימי | 29/12/2009 17:07

    אדם שפלש לבית כנסת שבבעלות אבי והוא הינו בבחינת מפעל חייו, הרס את קירות בית הכנסת במזיד, והעניין תועד במצלמות... האם יש עילות בחוק המחמירות עם הרס בורטאלי שכזה??האם מלבד נזק במזיד ושיפוי הנזק, לצד עוגמת הנזק הנפשי הרב שנגרם לאבי, יש עוד עילה נזיקית/ממונית שאפשר לבקש מביהמ"ש??אודה על תשובה

    • נזק לבית כנסת
      עו"ד גיל קראוס | 29/12/2009 18:02

      ערב טוב, בהחלט אפשר ועומדות עילות נזיקיות נוספות, כמו תקיפה, הסגת גבול, גזל ועילות נוספות. הפיצוי יהיה הנזק בפועל בצירוף רכיב של עוגמת נפש והוצאות עקיפות.