תשלום תכוף

  • תשלומים
    אדם | 22/12/2009 19:17

    באילו מקרים של תביעת פלתד לא כדאי לדרוש תשלומים תכופים? האם דרישה לתשלום תכוף יכולה להיחשב בעיני החברה הנתבעת כאקט נצלני ואז זה יכול להחמיר את הסיכוי? אפשר לקבל הסבר מפורט?

    • תשלום תכוף
      עו"ד זמירו עזמי | 22/12/2009 21:01

      אדם, שלום. תשלום תכוף כשמו כן הוא, ועל כן לא מדובר בשאלה של כדאי להגיש או לא, אלא האם צריך להגיש או לא. הרי צריך להגיש את הדרישה בהתאם לתקנות הפלת''ד (תשלומים תכופים), ולמטרות לשמה נועדו תקנות אלו, כגון: לסיעודו ולריפיו ולמחייתו ומחיית בני משפחתו של הנפגע, אשר נפגע קשות ובעודו נמצא בתקופת מחלה ואובדן כושר עבודה של ממש וכי טרם גובשו מלוא נזקיו. אגב, מומלץ לעיין בתקנות הנ"ל, כך גם יש לציין כי רחוק מלחשוב שהדבר יחשב כאקט נצלני אצל חברת הביטוח עת שמגישים את הדרישה לתשלום תכוף. בהצלחה, עו"ד זמירו עזמי, קלנסווה.