תביעה בגין פגמים ברכב

  • רכב שהתגלה כחתוך לשניים
    י.ג | 10/12/2009 12:12

    לפני כשנתיים קניתי פורד פוקס 2004 ממגרש טרייד אין כאשר הרכב היה יד ראשונה בבעלות חברת הליסינג. שילמתי עליו כ66 אלף ש"ח. עשינו בדיקה במוסך שהמגרש בחר, והכול נמצא תקין, אך לצערי אני לא מוצא את האישור של המוסך. לפני כמספר ימים גיליתי בבדיקת מכון כי הרכב חתוך לשניים. זאת לאחר שבחוזה מכירה שברשותי המוכר מתחייב על מנוע גיר ושלדה נקיים. לאוטו אין שום רישום של מעורבות בתאונות במשטרה, ובמשרד הרישוי לא מופיע שום מידע על כך שהאוטו ירד מהכביש בעקבות תאונה כלשהי, על אחת כמה וכמה כזו שתגרום לרכב להיחצות לשניים. לי מעולם לא היו בעיות עם הרכב והייתי ממש ממש מרוצה ממנו. הרכב שמור, ומעולם לא עשיתי תאונת דרכים עם רכב, מעולם אפילו לא קיבלתי דו"ח משטרה. סוכן הביטוח שלי גם יכול כמובן להנפיק לי אישור על אי-תביעות. אני נהג זהיר מאוד. ניסיתי להתקשר למגרש, אך הוא כבר לא קיים. עשו עליי עוקץ! אני אבוד עצות לחלוטין. בבקשה עיזרו לי! מה עושים???

    • תביעה בגין פגמים ברכב
      עו"ד גיל קראוס | 10/12/2009 16:09

      צהריים טובים, עליך להגיש תביעה נגד מי שמכר לך את הרכב ויכול להיות שאפשר לתבוע גם את מכון הבדיקה על כך שברשלנותו לא גילה את הפגם.

      • אבל
        י.ג | 10/12/2009 22:04

        הטרייד אין כבר לא קיים. את מי למעשה אני תובע ועל מה? תודה על העזרה :)