פציעת ספורט

  • קרע במיניסקוס בברך
    דנה | 07/12/2009 13:46

    שלום רב, ברצוני לברר אפשרות לתביעה על פציעה בברך, קרע במיניסקוס. הקרע קרה בעקבות משחק כדורסל שנערך במסגרת טורניר אוניברסיטאות "טורניר אסא". במהלך הטורניר אחת השחקניות דחפה אותי וכתוצאה מהדחיפה נוצר הקרע. לאחר טיפול פיזיותרפיה נאמר לי כי אין מה לעשות ויש לעבור ניתוח. נקבע ניתוח אך בותה תקופה הברך הייתה במצ ביחסית בסיידר. לפני כחודשיים המצב החריף מאוד ואני בקושי מצליחה ללכת. נקבע לי ניתוח לעוד חודשיים, מכיוון שהמצב חמור ביותר נקבע לי ניתוח השבוע באסותא. בינתיים אני מרותקת למיטה ולא ומצליחה בקושי רב לדדה בבית. רציתי לשאול אם יש כאן עילה לתיביעה. אני יודעת שהייתי מבוטחת במיוחד עבור הטורניר בחברת ביטוח, היא גם שילמה את הכסף של הביקור שלי בבית החולים מיד לאחר הפציעה. אשמח לשמוע דעתכם בנוגע לתביעה בנושא.

    • פציעת ספורט
      עו"ד כהן גיא | 07/12/2009 16:35

      שלום דנה מקווה שהכאבים יכהו בהדרגה. מגיע לך פיצוי לפי פוליסות תאונות אישיות שחייבת כל אגודת ספורט לעשות עבור הספורטאים. אם אין רשלנות של מי מהמעורבים בתאונה, זה הפיצוי היחיד שניתן לקבל. החלמה מהירה.

      • מיצוי זכויות: קרע במניסקוס - תאונת עבודה
        סיגלית ש. עו"ד | 07/12/2009 18:20

        שלום רב, במידה והפציעה אירעה תו"כ משחק מטעם מקום העבודה , עליך להגיש תביעה לביטוח לאומי לדמי פגיעה ולנכות מעבודה. היות שתהליך השיקום ארוך יחסית, מנסיוני, סביר שתקבע לך נכות מעבודה.