צר לשמוע

  • עוגמת נפש והשפלה בציבור
    אודליה | 23/11/2009 22:37

    שאלה במסגרת חגיגת יום הולדת של בני הזמנתי מפעילה לאירוע , בשיחותינו הרבות שקדמו לאירוע לא נשאלתי ולו באחת לכמות המשתתפים ו/או זהותם למעט גיל הילד שלי , החל מתחילת האירוע החלה המפעילה לרטון על כמות הילדים והתנהגה כלפיהם באגרסיביות רבה ובהמשך אף הגיעה לחילופי מילים קשות עם ההורים וכל נסיוננו להבין מה פשר התנהגותה גרם לה להתנהג בצורה מחפירה עוד יותר והיא החלה להקים מהומות , להשפיל אותי ואת בעלי לנוכח האורחים הרבים שהיו עד שבשלב מסוים ביקשנו ממנה להפסיק את האירוע והיא החלה לצעוק שהיא מזמינה לנו משטרה ועל מנת להמנע מבושות נוספות ביקשנו ממנה לדבר בצד ולנסות לסגור את הדברים והיא החלה לצעוק שזהו נסיון מצדנו לא לשלם לה , ואני אמרתי לה שעל אף התנהגותה המחפירה והמביישת אין לי כל כוונה לא לשלם לה ואף מסרתי את התשלום לידה כמוסכם וביקשתי ממנה לעזוב את המקום מבלי להמשיך במהומות והיא לקחה את הכסף והחלה לצעוק עוד יותר לגדף לקלל ולריב עם אורחי ואיומיה להזמנת משטרה למקום גרמו לחלק מילדי היום הולדת מעוקה קשה הואיל ומדובר בילדים בני חמש בלבד , אין מילים בפי לתאר את הצער והכאב שחשנו אנו ובעלי הואיל והשקענו כספים רבים ומאמץ בלהפיק ערב מוצלח בו נכחו אנשים רבים חלקם משפחה וחלקם הורים של ילדי הגן , הנני חשה בושה גדולה להפגש עם הורים שהיו במסיבה ואף קיבלתי מס' טלפונים מהורים המומים שטענו כי האירוע השפיע קשות עליהם ועל ילדם ורציתי לדעת אם יש באפשרותי להגיש תביעה כנגד המפעילה ובכך למנוע מהורים נוספים עוגמת נפש קשה וטראומה , אציין כי באירוע נכחה אמא של ילדה שהיא פסיכולוגית במקצועה ומרצה באונברסיטה שלטענתה המפעילה הייתה על סף התקף פסיכוטי וכי התנהגותה לא רק שהייתה בלתי הולמת לחלוטין היא גבלה בהשפלה של הילדים ושלנו , אשמח לקבל תשובה מה באפשרותי לעשות

    • צר לשמוע
      עינת | 23/11/2009 23:08

      שלום רב, אם תרצי, אני אוכל להפנות אותך לעו"ד מצויין שמתעסק בנזיקין ומטפל לי גם בכמה תיקים. את יכולה להתייעץ איתו בטלפון והוא כבר יביע את דעתו האם יש כאן עילה לתביעה בבית משפט השלום או האם כדאי לך לפנות לבד לבית המשפט לתביעות קטנות. את מוזמנת ליצור עמי קשר במייל. ***צונזר ע"י המערכת- השארת פרטי התקשרות בניגוד לתקנון האתר***

    • השפלה באירוע יום הולדת
      עו"ד גיל קראוס | 24/11/2009 16:58

      אודליה שלום, על פניו, בהחלט אפשר ועומדת לך עילת תביעה נגד המפעילה, בגין עגמת נפש והריסת אירוע יום ההולדת. בנוסף, אפשר בהחלט כי חלק מההכפשות והקללות מקנות לך עילת תביעה נגדה בלשון הרע. אני מציע שתתייעצי עם עורך דין בתחום הנזיקין ותספרי לו את מלוא "החוויות" על מנת שיוכל לייעץ לך כיצד להתקדם.