אם אתה לא מאמין בו

  • החזר מס
    בני | 23/03/2011 14:05

    שלום רב: היתי אצל רואה חשבון בעניין אחר וכשהוא בדק את תלושי משכורת אמר לי שמגיע לי החזר מס בגלל שאשתי לא עובד,והוא אמר לי שמטפל בעניין הזה ואני מקבל החזר. עכשיו אך אני יכול לדעת שהוא מקבל החזר ואך אני יכול לבדוק האם הוא קבל החזר תודה

    • אם אתה לא מאמין בו
      סלי אילון, רו"ח | 25/03/2011 18:13

      אתה יכול לפנות בעצמך לרשות המיסים, לפקיד השומה שלך, ולשאול שם. הם מחוייבים לענות לך