דירות ירושה

  • מס שבח על שתי דירות שעברו בירושה
    אייל | 12/02/2011 19:53

    אימי ירשה שתי דירות ישנות שנקנו בזמנו בלירות,המורישה היתה  בעליה של דירה אחת ובזמנו קיבלה בירושה דירה נוספת,לאחר מותה היא הורישה את שתי הדירות לאימי שהיתה קרובת המשפחה היחידה שלה(היא היתה ללא משפחה כלל),היום ברצוננו למכור דירה אחת מהשתיים,האם נצטרך לשלם מס שבח?ברצוננו להעזר בשרותי עורך דין כמובן אך לפני כן אנחנו מנסים לקבל חוות דעת כללית כאן.תודה.

    • דירות ירושה
      סלי אילון, רו"ח | 13/02/2011 18:19

      את הפטור של דירת ירושה אתה ככל הנראה לא זכאי לקבל. יחד עם זאת, ישנם פטורים אחרים שתוכל להשתמש בהם, ואפילו למכור את שתי הדירות ללא חיוב במס.מציע לך לגשת ליעוץ.