נקודות זיכוי בגין תואר אקדמאי

  • נקודות זיכוי בגין תואר אקדמאי
    אפרת | 14/09/2010 14:23

    סיימתי תואר ראשון במרץ 2010 ואני יודעת, כי מגיעות לי נקודות זיכוי ממס הכנסה בשל כך. במקרים קודמים, המעביד במקום עבודתי פשוט לקחת לעצמו את הכסף מהנקודות, ולכן רציתי לדעת האם ישנה דרך בה אני אמלא טפסים מול מס הכנסה ואקבל מהם את החזר כספי?

    • נקודות זיכוי בגין תואר אקדמאי
      מ.ב | 14/09/2010 15:12

      1. נקודות הזיכוי ניתנות רק בשנה שאחרי סיום התואר אם סיימת ב2010 רק ב 2011 תהי זכאית לנקודת הזיכוי. 2. את יכולה לא לעשות תאום מס ואז ינכו לך מ"ה לפי השיעור שצריך ובסוף השנה תצטרכי להגיש דו"ח להחזר ולקבל את הסכום המגיע אם באמת יתברר ששילם מס ביתר. 3. אני לא מבין איך בדיוק המעביד "לקח לעצמו את הכסף"?????