נקודות זיכוי

  • נקודות זיכוי עבור סיום תואר ראשון
    אורן בן | 22/08/2010 12:07

    שלום רב: רציתי לדעת כמה נקודות זיכוי מקבל מי שסיים תואר ראשון. על פי עיון ברשת מצאתי שהדעות חלוקות: בין חצי נקודה לנקודה. הבלבול נובע משינוי החוק כפי שנקבע בחוק ההסדרים. אשמח לדעת באופן וודאי כמה נקודות זיכוי מקבל מי שסיים תואר ראשון ולכמה זמן תודה

    • נקודות זיכוי
      מ.ב | 23/08/2010 09:01

      מסיימי לימודים בשנת 2005 ואילך לתואר ראשון, לתואר שני, לתואר שלישי ברפואה, לתואר דוקטור במסלול ישיר או ללימודי הוראה/מקצוע, זכאים בשנה שלאחר סיום הלימודים לחצי נקודת זיכוי למשך תקופה המצויינת בסעיף. ואולם מסיימי לימודים לתואר ראשון בשנת 2007 ואילך זכאים לנקודת זיכוי אחת נוספת במקום חצי נקודת זיכוי. הזיכוי הוא לשלוש שנים שאחרי השנה בה התקבלה הזכאות לתואר.

    • תואר ראשון זיכוי
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 24/08/2010 13:48

      מי שסיים ב-2005-6 חצי נקודה ומ-2007 נקודה. בברכה עו"ד, (רו"ח) יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים