ערעור על החלטה בעיכוב ביצוע

  • מה פירוש לא ייזקק בי"מ לכל הליך אלא אם שולמה אגרה?
    רותי | 11/01/2012 11:52

    הגשתי בקשה לעיכוב ביצוע ובמקביל בקשה לפטור מאגרה. השופט דן בבקשה לעיכוב ביצוע והעביר לצד השני ,לפני שניתנה החלטת רשם בבקשה לפטור מאגרה. בנוסף הטיל עלי 1000 שח הוצאות לצד השני. האם אני יכולה לבקש ביטול ההחלטות בבקשה לעיכוב ביצוע, מאחר והבקשה לפטור מאגרה לא אושרה, ועל סמך תקנות בתימ"מ (אגרות)2(ג)?כלומר האם אני יכולה לטעון שהשופט שגה כשדן בבקשה, לפני שאושרה הבקשה לפטור מאגרה? יש לציין כי הבקשה לפטור מאגרה לא אושרה ולא שילמתי אגרה.

    • ערעור על החלטה בעיכוב ביצוע
      עו"ד טל פינק שליש | 12/01/2012 12:55

      משאלתך עולה כי את רוצה להתנגד להחלטת שופ בבקשה לעיכוב ביצוע - כי "התעלם" מבקשה שלך לפטור מאגרה בבקשה הזו? על פניו, ובהיעדר נתונים נוספים, זה נשמע כניסיון לאחוז בחבל משני צדדיו. אם השופט התעלם מהעובדה שלא שילמת אגרה והעביר את הבקשה לצד השני - זכית...... את יכולה לערער על דחיית הבקשה לעיכוב ביצוע, אבל אני בספק אם בנימוק שלא שילמת אגרה... טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום

      • לא זכיתי הוא הטיל עלי 1000 שח הוצאות וגם דחה את הב
        רותי | 13/01/2012 00:38

        לא זכיתי בכלל. הוא הטיל עלי 1000 שח הוצאות על הבקשה לעיכוב ביצוע