ביטול הגבלה מחשבון בנק

  • ביטול הגבלת חשבון
    ס.א | 22/11/2011 09:25

    החשבון שלי מוגבל מזה כחצי שנה עקב היותי נתבע מספר 2 בתיק שהגיע להוצאה לפועל,נתבע מספר 1 סרב לשלם ולכן עו"ד של התובע הגישה בקשה להגבלת חשבון גם לי וגם לנתבע מספר 1, לפני כשבועיים סגר נתבע מספר 1 את החוב בהוצאה לפועל וכבר שבועיים שהחשבון שלי עדיין מוגבל ,כמה זמן לוקח להסיר הגבלה מחשבון הבנק?

    • ביטול הגבלה מחשבון בנק
      עו"ד טל פינק שליש | 24/11/2011 15:42

      האם הוגשה בקשה להסרת ההגבלה על חשבונך? ההוצאה לפועל לא מבצעת שום פעולה באופן אוטומטי על כן עליך לוודא שהבקשה הוגשה. ככל והוגשה בקשה, הרי שאין תשובה חד משמעית - ראש ההוצאה לפועל מקבל את הבקשה ונותן את החלטתו על פי נהליו שלו. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום