התיישנות פסק דין

  • האם העתק פסק דין שאבד התיק בוער שולל זחיותיי
    יוסי | 05/11/2011 22:52

    לפניי שנים טבעתי את המשטרה .ונעשה אסקם פשרה שבוא כבלתי פיצוי סמלי כולל שקום  הפה .לאחליף פעמים שניים טותבות עד גיל 70 .כמו שכבע מומכי מטעם בית המשפט.מסיבות אשיות אבד הפסק דין .שמורה על הדינה .כול התיק כולל ניירת כתב התביעה ברשותי .זה לא מועיל פניתי לעורך הדין שלי .שאמר סיימתי ומסרתי אכול .פניתי למסרד עורכי דין וסגלץ שיצדג את המשטרה .אמרו שהם לא מדברים עם טועים ..אמון שנים אני בסבל .פניתי לארכיב הראשי .שלחו לי שאתיק בוער.אני לא יכול לאשלים עם המצב .אני חסר אמצעים מכבל נכות כללי .השאלה הגדולה שלי האם יש ביטוח.שהוא עורך הדין שהיה ואסקים לפסק דין הם צריחים לשלם .ומהעליי לעשות אוליי צריך לאבי להם הצעת מחיר .מרופה שניים בית חולים על עלות הטיפול שניקבע בכדיי שהם ישלמו .כי כתוב 14 אלף ש"ח .גל כול טיפול ...שאלה .ברגע שאן לי העתק .פסק הדין .אומר שאן לי זכות לכבל את שכבע בית המישפט .לציין שיש לי את חוות דעת הרפואית שנשלחה לכול הצדדים כולל בית משפט .מספריי תיק .פניה האגנה ולעורך דיני שאוסקם שד"ק לאופר יבדוק אותי וישלך להם דו"ח רפואי שבוא נכבע לי נכות 25 לצמטות. .היה גם רקע פילילי .שנשפטי בנפרד ..מדובר בפציעה של יריה שירה שוטר .והיה אמון רעש  ..האם בגלל שאני לא יודע מי מהמדינה שצויין משלם .עברתי נתוחים .כולל שמריה של חודש שאני כבול בבית החולים .איבדתי 10 סנטימטר מהלסת .רק לא להיבאל .אני לא אלים סתם גנבתי טוקי .בלילה .היו שוטרים עצור .צעקו .שמעתי בום .אתעוררתי ברמבם שהפציעה הייתה לייד המשביר בנהריה  היה בעתונים .אבל אני לא יודע אך לאוצי את הכתבות .בידעות היה כצוב עליי שנורתי ומצאו את הטוקי .נשמע מצחיק האיתי מת .לכול מי שחושב שיש לי אפשרות לממש את פסק הדין אודה מליבי אני היום 12 שנה ללא עבר .חי לבד .7 נכדים משתיי בנותיי והם דתיות ברוך אשם עיזרו לי

    • התיישנות פסק דין
      עו"ד טל פינק שליש | 06/11/2011 09:08

      לארכיב בית המשפט יש אפשרות לאתר את התיק, גם אם הוא גנוז. בעיקרון ניתן לטעון התיישנות כנגד פסק דין לאחר שחלפו 25 שנים מבלי שהזוכה עשה פעולה לביצועו. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום

      • פסק דין שאבד.
        יוסי | 06/11/2011 20:09

        שלום לך מר שליש פינק.דבר אחד טוב לשמוע שרק לאחר 25 שנה חל אתישנות .ועבר בערך 15 שנה .בפסק הדין היה כתוב עד גיל 70 שתיי טיפולים .אז גם טיפול אחד יסדר לי תחיים .לפניי שנתיים אחכתי לארכיון של טביעות אזרחיות .לא מצאו תתיק .פקיש נחמד אמר לי שבתלשום של 60 שח .הוא ישלח לירושלים .שלמתי ולאחר זמן אגיע תשובה עם חותמת .אתיק בוער ..בכול אופן ירדתי לסיוע משפטי שיפתחו שוב את התיק אצלהם ..ליעוץ נוסף בנדון.אז לא ידעתי לספר להם שאוליי כול העיניין של נימצה בצד שמבתח ומשלם הצאות מצד המשטרה .שבקרים של טעויות ונזקים מצידם .מבוטחים ומשולמים על ידיי גוף מבתח .שאני לא מכיר תדרך אלהם .כי אני מכרה סוציאלי ירוד .אם היה לי המצעים האיתי עושה בגצ .על המדינה .עורך דני ועורך דין שיצג ואגן על המשטרה ..שחתם על הפשרה שכיבלה טוקף של פסק דין .אני מוד מודה לך .כמו כן ברור לי ששום יעוץ לא מיצג אותי שוב תודה גם תגובה .יש בא סוג של חמלה .ואמונה שיש אנשים טובים