תלונה על נציבות השופטים

  • תלונות על שופטים ?
    שרונה | 01/11/2011 17:53

    פניתי בתלונה אל  נציבות התלונות על שופטים,וגוללתי בפניהם בעייה של התנהלות לקוייה , ב"משוא פנים של השופט", ונתתי 10 דוגמאות מהפרוטוקולים שכולם מצביעים על התנהלות קלוקלת בכול הדיונים שנערכו בביהמ"ש, וזאת, כאשר באחד מהדיונים , אותו השופט  הרחיק לכת ,וקנס אותי עבור תצהיר אמת  בסך -5,000 ש"ח,כפי בקשת  עו"ד הצד המתנגד,,כאשר את צד המתנגד השופט לא קנס כלל על תצהיר -שקר ,אשר הצהיר  לביהמ"ש, כאשר הוכח לשופט שהתצהיר שקרי.ממשרד נציב תלונות על שופטים אשר אליו פניתי,להפתעתי נתקבל מכתב תשובה ,כי  ב- 10 הנושאים שהועלו  במכתבי נגד השופט , הם  אינם רואים  צורך לטפל בזה.השאלה שלי:למי עליי לפנות ולדרוש חקירת הנושא לעומק ,כדי שהצדק ייצא לאור , ואכן  יתגלה העוול שנגרם לי  ?אשמח לדעת  מיהו הגוף בעל הסמכות  אשר מעל לנציב התלונות נגד שופטים ?בתודה מראש ,ובברכה,שרונה.

    • תלונה על נציבות השופטים
      עו"ד טל פינק שליש | 03/11/2011 19:52

      באפשרותך לפנות למבקר המדינה לשם בירור העניין. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום

      • תשובה לגב' רחל
        שרונה | 07/11/2011 08:56

        רחל יקירה,כפי הצעתך שלחתי לך אימייל,בנוגע לניהול משפט  קלוקל בביהמ"ש לענייני משפחה ,אשמח אם עוד נפגעי ביהמ"ש  לעניני-משפחה,שנקנסו שלא בצדק, יוכלו לפנות לאחר שנפגעו ממשפט קלוקל ולא הוגן,האם תסכימי שעוד אנשים שנפגעו,יכנסו לאימייל ? ואם כן,הרי נוכל להתלונן כולנו ביחד,נגד אי -הצדק שנולד בבית משפט לענייני -משפחה ברמת -גן.בברכת יום נפלא,שרונה.

    • אפשר להתאגד נגד נציב תלונות הציבור על טיוח חקירות
      רחל | 04/11/2011 15:44

      אני מציעה להתאגד ,כי כמעט כל דו"חות הנציבות מעוררים סימני שאלה, ולא מנסים כלל לענות על הטענות.לגבי השופט שלך, אפשר להחליף חוויות כי גם שם קיימת בעייתיות. בברכה ושבת שלום

      • כוונתךלהתאגד עם מתלוננים נוספים על אותו השופט ?
        שרונה | 06/11/2011 23:55

        מה הכווונה בהמלצה להתאגד, סליחה,אך לא ברור לי ,איפה מוצאים את ה"נפגעים" מהשופט שמבקשים להתלונן ,על מנת  להתאגד?או שלא הבנתי נכון את ההמלצה בצריך להתאגד  ?תודה מראש,שרונה

        • נראה לי שאת מדברת על בית המשפט לענייני משפחה
          רחל | 07/11/2011 07:28

          צרי איתי קשר rohik3@walla.com' תתפלאי לכמה אנשים יש בטן מלאה

      • אני מוכנה להצטרף
        חן | 26/11/2013 01:23

        אכן התנהלות הנציב אינה תיקנית, הזויה ומעלה שאלה מהותית האם תפקידו למגר תלונות הולמות או לסנגר על כשלי המערכת .