השופט מכיר את הצד השני

  • ול אופן יש חלק מהשופטים שעושים עבודת צדק וקודש
    מודה לאל | 19/10/2011 12:56

    קיים הרכב של שלושה שופטים במחוזי חכמים נבונים מחפשיםאת החוק אבל גם את הצדק - אני לא יודעת אם מותר לי לכתוב את שמם, אבל עשו עבודה יסודית והגיעו לחקר האמתשכן ירבו כמוהםחבל שבבית המשפט לענייני משפחה אין זה, אנא מכם שופטיםהיכנסו לעניין תבדקו חבל על הזמן שלכם ואחר כך של בית המשפטלערעורים והכסף שלנו, אני פונה כי אני עומדת בפני משפטנוסף ההית המשפט לענייני משפחה, ועוד לפני שהתחיל המשפטהשופטת קבעה את דעתה, מה עושים הכניסה הוצאות כי העו"דשלי ביקש לתקן את הפרוטוקול על משפטים שהוא אמרוהיא טוענת שזה לא משמעותי אבל בכול אופן חלק תקנה והכניסההוצאות....הצד השני טוען שהוא מכיר את השופטת ואנחנו עוד נאכל אותהבהמשך., מה עושים האם יש לי זכות לשאול אותה אם זה נכון,אנא תשובתכם

    • השופט מכיר את הצד השני
      עו"ד טל פינק שליש | 22/10/2011 20:25

      בבית המשפט למשפחה יש מספר מוגבל של עורכי דין שמייצגים, כך שרוב השופטים מכירים את עורכי הדין "הקבועים". אין בכך שהם מכירים, מבחינה מקצועית, כדי להשפיע על יושרם המקצועי (לפחות כך אני מאמינה ומקווה). אם עדיין יש לך חשש, באפשרות ב"כ להגיש בקשה לפסילת השופטת. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום