השגה על החלטת נציבות השופטים

  • נציבות תלונות על שופטים -האם שיבוש מהלכי משפט?
    רחל | 19/10/2011 08:23

    אחייני הגיש תלונה נגד שופטת שלא נתנה החלטות בשתי בקשות הבהרה שהגישה אחותי המנוחה.בדו"ח הנציבות נטען:"בירורנו במזכירות בית המשפט מעלה כי בבקשות אלה ניתה החלטה ביום 5.12.10".הבעייה, שההחלטה ביום 5.12.10 ניתנה על בקשה לתיקון פרוטוקול שהגשתי אני, ובמערכת נט המשפט כתוב במפורש שזו החלטה בבקשה לתיקון פרוטוקול עם שמי המלא.לעומת זה בקשות ההבהרה של אחותי המנוחה הן בנושאים אחרים וממוספרים אחרת. האם אני יכולה להאשים את נציבת תלונות השופטים שהיא עו"ד במקצועה על שיבוש מהלכי משפט, או שיבוש הליכי חקירה? מה הסעדים העומדים לרשותי?.צילמתי את המסך מנט המשפט ואפשר להוכיח בבירור את נסיון הטיוח. לא בכדי הם כותבים "ביררנו במזכירות" כדי לא להפליל את השופטת.כדאי לפנות לשר המשפטים או למישהו אחר?

    • השגה על החלטת נציבות השופטים
      עו"ד טל פינק שליש | 22/10/2011 20:23

      יכול להיות שמדובר בטעות טכנית, ולא הייתי ישר קופצת למסקנות. בטח שלא לעניין "טיוח", "שיבוש מהלכי משפט" וכיוצא בזה. באפשרותך לפנות למבקר המדינה/ליועץ המשפטי לממשלה בכתב. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום

      • לעו"ד פינק היקר,,
        שרונה | 07/11/2011 09:50

         נאמר לי ממשרד מבקר המדינה ,כי אין באפשרותם לטפל בנושא המשפטי הדחוף הדורש בירור, כול עוד המשפט עדיין מתנהל,ובטרם הוגש פסק -דין.האם זה נכון, או שזה רק תירוץ ,אשר בו  ,מחפפים את הפונים אליהם באמתלה זו ?כי מבחינה הגיונית,מה זה תועיל הפנייה אליהם לאחר שכבר יהיה פסק דיןולאחר שהכספים שבבנקים ימומשו על ידי צד הנתבע  ?