תביעה שכבר נדונה ומוגשת שוב

  • הגשת תביעה מחדש לאחר שניתן בה פסק דין לפני כ6 שנים
    עינב | 01/10/2011 14:28

    שלום,הוגשה מחדש תביעה אשר הוגשה לפני כ 6 שנים וניתן בה פסק דין. האם הדבר אפשרי? אגב, התביעה איננה מעלה טענות חדשות, אלא בדיוק את אותן טענות שמלפני 6 שנים.

    • תביעה שכבר נדונה ומוגשת שוב
      עו"ד טל פינק שליש | 01/10/2011 16:25

      ככל והתביעה אינה מעלה טענות חדשות, יש לבחון הגשת בקשה לדחייה על הסף מכח השתק פלוגתא ומעשה בי דין. כמו כן יש לבדוק את נושא השיהוי. ממליצה כי תפנה לעו"ד על מנת לפעול לסילוק התביעה, עוד בראשיתה. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום