תביעה של עובדת זרה- שכחתי משהו

  • תביעה של עובדת זרה- בקשה להפקיד ערבות
    עודד | 21/09/2011 15:46

    עובדת זרה תבעה את דודתי וגם אותי למרות שאני לא קשור לעובדת הזרה בשום צורה. היא ביקשה פטור מאגרה וקיבלה. האם ניתן לבקש מבית הדין לעבודה שיורה לעובדת להפקיד ערבות/ערבון מהנימוקים שהתביעה כלפיי הזויה? אין בינינו יריבות היא רק מחפשת כיס נוסף וכל הפסיקה בעד עמדתי.

    • תביעה של עובדת זרה- שכחתי משהו
      עודד | 21/09/2011 15:47

      הערבות נועדה להבטיח כי העובדת תחזיר לי את שכ"ט עו"ד במקרה והתביעה נגדי תידחה היות והיא חסרת כול ואם אזכה לא יהיה לה מאיפה לשלם לי- האם זה אפשרי לבקש ערבות ממנה במקרה זה?

    • הערבות= להחזיר לי שכ"ט עו"ד אם אזכה  לת
      עודד | 21/09/2011 15:49

    • דרישה לקבלת ערבות
      עו"ד ל. פרמינגר | 21/09/2011 17:40

      ניתן לבקש , ספק אם במקרה הזה בית המשפט יעתר לבקשה. אלא אם תוכיח שבאמת אין לך יריבות מולה.

      • אם באמת אין בניכם יריבות, אין לך צורך בלהיות מיוצג
        שאול אמרני, עו"ד | 22/09/2011 08:40

        אל תוציא כסף שספק אם תקבלו בחזרה גם אם התביעה נגדך תמחק. מניסיוני בכגון אלה: בית המשפט/דין לא יטיל הוצאות ושכ"ט על עובדת זרה. אם היא קיבלה פטור מאגרה, כנראה שהיא שכנעה את בית המשפט במצבה הכלכלי הבעייתי. כך זאת בחשבון. אל תרוץ לעו"ד משום שלא תקבל כסף בגין כך, וגם אם יפסק לך משהו, זה לא יכסה את שכר הטרחה שתשלם. זכור אין חובת ייצוג בבתי משפט ובבתי דין בהליכים אזרחיים.