מניין ימים

  • בקשת רשות להתגונן
    אלי | 19/09/2011 16:13

    שלום רב 1-קבלתי כתב תביעה בתאריך 26/8/2011 , שאלתי מתי תאריך סיום תקופת 30 יום המקנה לי בקשה רשות להתגונן . 2-הנני נמצא במשא ומתן עם עוד מיפה כוח התובע כדי לסיים את התביעה מחוץ לבית המשפט , במקביל עו"ד מיפה כוח התובע מסר לי בכתב ארכה לבקשת רשות להתגונן עד 12/10/2011 , האם אני חייב למסור כעת לבית המשפט את מכתב הארכה, אבקש תשובה חד משמעית כי אני חושש מנזק במידה ולא פעלתי על פי תקנון בית המשפט , אציין שאני נמצא עדיין במשא ומתן עם עוד מיופה כוח התובע . בתודה רבה מראש

    • מניין ימים
      עו"ד ש. בייזר | 19/09/2011 21:49

      שלום רב מניין הימים מתחיל עם סיום הפגרה בתאריך 4/942011 ומסתיים בתאריך 3/10/2011. כדאי להגיש לבקשה לבית משפט ולבקש ארכה. לציין שניתנה לכך הסכמת ב"כ התובע שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום