טיפול משפטי לקוי

  • טיפול לקוי של עו''ד
    שי | 11/09/2011 19:41

    שלום! שמי שי ורציתי להתייעץ מה האפשרויות העומדות בפני במצב כזה. אבא שלי הוא בן אדם מבוגר ונכה , הוא עבר תאונת דרכים קלה ופנה עם אישור משטרה ואישור מבית חולים ומסמכים רפואיים לעורכת דין שאני לא ינקוב בשמה . הוא שילם לה מקדמה על חשבון הטיפול מה שלא נהוג לעשות ,מאז כבר כמה חודשים ועד היום לא מצליח לתפוס את עו''ד לא חוזרת לטלפונים, במשרד שלה אומרים שהיא לא עובדת יותר פה באזור פשוט אי אפשר לתפוס אותה .. אני יודע שזאת עו''ד שישבה בכלא במשך חצי שנה ורישיונה הושב לה ושמה השתברב לעוד כמה פרשיות . אני מריח פה משהו לא טוב , אבא שלי בנאדם מבוגר שלא מבין הרבה וכואב לי שככה מנצלים אותו , ואני לא מצליח לתפוס את אותה עו''ד כבר תקופה ארוכה .. אפילו את הכתובת שלה אין לי אם אני רוצה להגיש תביעה . מה אני יכול לעשות במצב כזה?? תודה רבה מראש.

    • טיפול משפטי לקוי
      עו"ד ש. בייזר | 11/09/2011 22:45

      שלום רב, ככלל, ניתן לפעול כנגד עו"ד בשני מישורים - האחד משמעתי - תלונה לועדת האתיקה של לשכת עו,ד. השני - הגשת תביעה אזרחית בגין פיצויים. במידה ויש בעייה לאתר את הכתובת ניתן להיעזר בלשכת עו"ד או בשירותיו של חוקר פרטי. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

    • טיפול לקוי
      טליה | 12/09/2011 14:29

      עצתי לכל מי שפונה לעורכי דין לבדוק ברשימות שיש פה באתר לגבי עו"ד. יש רשימה "שחורה" של עורכי דין ד"סרחו". ככה לא תפלו בפח. צריך להזהר מאד טרם פונים לעורכי דין. הכי טוב, לא לבקש מחברים שהם עו"ד בעצמם שיפנו אתכם לעו"ד חבר. אני נפלתי בפח, ומצרה על כך כל רגע. בהצלחה