חסרים לי פרטים -

  • האם שופט יכול למחוק צד -משיב, מהליך באופן חד צדדי?
    רחל | 11/09/2011 15:00

    אני נחשבת משיבה מס. 2 בהליך משפטי ,בבית משפט למשפחה . במקביל נחשבת משיבה 2 באותו הליך ערעור במחוזי והליך נוסף בקשת ערעור במחוזי.הצדדים מתייחסים אליי כצד .האם שופטת מבית משפט למשפחה יכולה למחוק אותי,באופן חד צדדי מההליך ? האם זה חוקי ? והאם אין זה שיבוש הליכי משפט ? האם יש תקדימים בנושא מחיקת צד מהליך ?

    • חסרים לי פרטים -
      עו"ד ש. בייזר | 11/09/2011 22:35

      למה נמחקת ? מה ההנמקה ? מישהו ביקש?

      • הסבר למקרה ,לפי השאלות של עו"ד בייזר
        רחל | 12/09/2011 00:19

        מדובר בהליך מכירת נכס במושע של חסוי.האפוטרופוס הממונה הינו חברה בע"מ .התיק התנהל במקביל בבית משפט למשפחה ,ובבית משפט מחוזי שם הגיש צד ג' ערעור על גובה הסכום שנקבע בבית משפט למשפחה.בשני ההליכים נחשבתי משיבה מס. 2.במקביל יזמה האפוטרופוס הליך פירוק שיתוף נגדי ונגד צד ג'.בפירוק שיתוף בשלום העליתי טענות בדבר פגם בהליך מינוי אפוטרופוס ,וכן טענה שקיבלה החלטה תקדימית ,שהאפוטרופוס חייב לקבל יפוי כוח מהחברה בע"מ לפני כל פעולה.בגלל הטענות שהעליתי ויתר צד ג' על הליך הערעור ורץ לסגור עיסקה .בבקשה לאישור ההסכם שהוגשה לבית המשפט נרשמתי כמשיבה.השופטת רוצה להדיר אותי מהתיק ,ולכן טוענת פתאום שאני לא משיבה בתיק.הגשתי לבית המשפט שאלת הבהרה בדבר חוקיות ההליך ,וזה כנראה לא נוח לה ,יש לציין כי הליך זה נעשה ללא יפוי כוח משפטי מהחסוי ולפי החוק אין לו כל תוקף משפטי.