צו מניעה זמני

  • עריור על צו מניעה זמני
    אבישי | 05/09/2011 20:54

    שלום, 1. לפני חודשיים הוגשה נגדי תביעה שהסעד המבוקש בה הוא צו מניעה . 2. לפני שבועיים הוגש נגדי באותו עניין שבתביעה בקשה לצו מניעה זמני. 3. אתמול אישר בימ"ש השלום את צו המניעה הזמני נגדי. שאלתי- כיצד עלי לערער- האם להגיש ערעור בזכות לביהמ"ש המחוזי? האם להגיש בקשת רשות ערעור לבימ"ש מחוזי. שאלתי מתבסס בין היתר על כך כי איני מצליח להגדיר את צו המניעה כפס"ד או החלטה אחרת של ביהמ"ש השלום, מאחר והצו הזמני, עניינו בדיוק כמן מטרת התביעה העיקרית? אודה על תשובה מפורטת ככל האפשר.

    • צו מניעה זמני
      עו"ד ש. בייזר | 06/09/2011 12:29

      שלום אבישי, האם הצו ניתן לאחר דיון במעמד שני הצדדים או במעמד צד אחד ? כי אם הוא ניתן בממעמד צד אחד ניתן לבקש לבטלו בפני אותו מוטב. במידה והצו ניתן לאחר דיון במעמד שני הצדדים ובמידה הוא ניתן על-ידי רשם (בנבדל משופט) יש להגיש ערעור בזכות לבית משפט שלום. במידה וההחלטה ניתנה על-ידי שופט יש להגיש ערעור ברשות למחוזי. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום