מה קורה כששופט עובר בית משפט?

  • השופטת - סגנית נשיאת בית הדין האזורי לעבודה בת"א
    ל.ר. | 20/08/2011 22:08

    עוברת לארצי - כבוד השופטת, לאה גליקסמן-כוכבי, האם כתוצאה מכך כל התיקים של שנקבעו להקראה לא ינהולו אצלה בבית הדין האזורי לעבודה בת"א? ביקשתי בזמנו לאחד את כל התיקים אליה והיא החליטה בזמנו להשעות את זמן ההקראה עד שיתווספו נתונים נוספים. מה קורה שהיא עוברת לארצי? כי הייתי צריך גם להיות אצל כבוד הנשיא מיכאל שפיצר (בת"א) והיא החליטה לאחד את הכל אצלה אך כאמור היא עוברת לארצי. אודה מה עושים במקרה זה? האם אפשר לבקש שהיא תטפל בתיקים על אף שהיא עוברת כבר לארצי? תודה רבה.

    • מה קורה כששופט עובר בית משפט?
      עו"ד טל פינק שליש | 21/08/2011 00:23

      נשיאת בית הדין תמנה שופט אחר אשר ימשיך לנהל את ההליך במקום כב' השופטת אשר מונתה לבית הדין הארצי. ישנו משך זמן מסויים בו השופט שעוזב ממשיך לנהל את ההליך, אולם אם אתם בתחילת ההליך, נראה כי השופט החלופי ינהל את מלוא ההליך. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום

      • אבל אני רוצה שהיא תהיה. בנט המשפט כתוב הנשיא כבר.
        ל.ר. | 21/08/2011 03:09

        ואם זה יגיע לארצי יש מצב לבקש שהשופטת גליקסמן תידון בהם. היא נראת לי שופטת טובה שיודעת לעמוד על החוק "אל תעמוד על דם רעך".