איך עורכים צו לבית המשפט

  • צו לרישום משכון
    רמי | 09/08/2011 15:24

    לאחר בקשה לבית המשפט למתןלצו לרשם המשכונות לרישום משכון על חברה קיבלתי החלטה שאכין את הצו לבית המשפט בכדי שזה יתן כמבוקש מהיכן משיג דוגמא לצו לרשם המשכונות בכדי להעביר לבית המשפט? ובאיזה אופן לרשום את הצו?

    • איך עורכים צו לבית המשפט
      עו"ד טל פינק שליש | 11/08/2011 09:04

      צו הוא למעשה השתקפות ההחלטה/המבוקש. לא ידוע לי היכן יש "טופס". מציעה שתפנה לעורך דין על מנת שיערוך זאת עבורך, על מנת שלא תהיינה טעויות אשר עשויות לגרום לך לנזקים בהמשך. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום