קביעה נגד גוף מבטח

  • גוף מבטח פועל בחוסר תום לב חריג
    אלמוני | 18/07/2011 12:06

    באם מוכיחים לבית הדין לעב' בתיק המתנהל שם, כי גוף מבטח פעל בחוסר תום לב קיצוני כנגד מבוטח, וכי אין לסמוך על אותו גוף מבטח להמשיך ולטפל עקב חוסר תום לב. האם ניתן במצב כזה לבקש מבית הדין לעבודה להתערב באופן חריג וליטול מהגוף המבטח את סמכותו להמשיך ולטפל בעניין הנדון? ולבקש שהשופט יקבע (על פי ראיות וקביעות גופים דומים) במקום הגוף המבטח את הקביעות הנדרשות בעניין? מודה מראש על העזרה

    • קביעה נגד גוף מבטח
      עו"ד ל. פרמינגר | 21/07/2011 16:01

      לא. אבל אם תהיה קביעה שכזו בפסק הדין תוכל להפנות את הדרישה למפקח על עסקי הביטוח בצירוף פס"ד ולו יש סמכויות בנושא.