שלום אפרת

  • תביעה בתביעות קטנות "אבדה בדואר"
    אפרת | 26/06/2011 23:19

    שלוםהגשתי תביעה בבית דין לתביעות קטנות.התביעה נשלחה ע"י בית המשפט בדואר רשום עם אישור מסירה, אך, "אבדה בדואר" ואין אישור שהתקבלה ע"י הנמען.כשבועיים לאחר שהגשתי את התביעה, קיבלתי מכתב התראה לפני הגשת תביעה, מעו"ד שמייצג את הנתבע.האם יש פה איזה שהוא תכסיס חוקי שיאפשר לנתבע למסמס את התביעה שלי בבית משפט לתביעות קטנות ולגרור אותי להליך אחר?

    • שלום אפרת
      עו"ד ש. בייזר | 28/06/2011 00:31

      ייתכן והצד השני יגיש תביעה ויבקש לעכב הליכים בתביעה שלך. את כמובן יכולה להתנגד לכך. באותה מידה את גם יכולה לבקש לעכב הליכים בתביעה שהוא יגיש (אם יגיש). הגם שהוא טרם קיבל את התביעה, הרי שאת זו שהגישה תביעה ראשונה (אם כי אין זה הפרמטר היחיד בבקשה לעיכוב הליכים). שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

      • שי שלום
        אפרת | 29/06/2011 22:17

        זו תביעה בתביעות קטנות נגד אגודה שיתופית אם וכאשר (וכנראה שבקרוב)- הם יגישו בקשה לעיכוב הליכים / התלייה האם ביהמ"ש שואל לתגובתי או מחליט במעמד צד אחד? מהם הדברים שחשוב שאציין כדי לסכל את מזימתם? אני תבעתי ב- 29/5 הם שלחו לי מכתב ב- 21/6 שאם לא אסדיר את ה'חוב' שהם יצרו באופן לא חוקי תוך 30 יום הם יפתחו בהליכים נגדי מה הקייס שלהם בעיכוב ומה אני יכולה לעשות? הם כמובן מתייעצים בעו"ד...