מחיקת תביעה מחוסר מעש וחוסר תקשורת עם הלקוח

  • מחיקת תביעה
    עו"ד צעיר | 22/06/2011 10:05

    שלום רב, הגשתי לבית המשפט כתב תביעה עבור לקוחה ע"ס של 100 אלף ש"ח על חוב הנובע מהפרת חוזה כנגד קרוב משפחה שלה. גביתי שכ"ט מראש ללא תלות בהמשך ההליכים. ביום האחרון להגשת כתב ההגנה התקשרה אלי הלקוחה ואמרה לי שהיא הסתדרה עם הנתבע וביקשה ממני להפסיק את התביעה. באותה שיחה ביקשתי מהלקוחה להגיע למשרדי ולחתום על אישורשהיא רוצה לבטל את התביעה. הלקוחה קבעה איתי פגישה ולא הגיעה . ניסיתי לאתרה מס' פעמים ואף שלחתי מכתב בעניין אבל הלקוחה נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה. כעת כחצי שנה לאחר הגשת התביעה והעלמותה של הלקוחה קיבלתי מבית המשפט התראה על מחיקה מחוסר מעש . האם עלי להגיש בקשה למחיקת התביעה או לחכות שתמחק לבד או לנקוט בפעולה אחרת? ומה לעניין האגרה שאמורה להיות מוחזרת מבית המשפט? בתודה מראש על תשובותיכם

    • מחיקת תביעה מחוסר מעש וחוסר תקשורת עם הלקוח
      עו"ד טל פינק שליש | 23/06/2011 10:57

      אני הייתי מגישה לבית המשפט הודעה על כך שאין לך כל תקשורת עם הלקוחה ואתה מבקש להימנע ממחיקת התביעה, ליתר בטחון. בכל מקרה תשלח ללקוחה, בדואר רשום, גם את ההתראה על המחיקה מחוסר מעש. אל תציין שאתה לא מייצג יותר. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום