ערעור על החלטת רשמת מחוזי

  • תיק עש"א במחוזי - בקשה לפטור מאגרה וכו'
    ד. מנות | 14/06/2011 09:31

    שלום וברכה, תיק נגד הסיוע המשפטי שלא מוכן לייצגני בתיק אבטלה. התיק הוגשה כעש"א בבית המשפט המחוזי. ביקשתי במקביל גם פטור מאגרה (בסך 850 שח). אין לי חסכונות, לא פקדונות, וכעת בבנק רק 822 שח. טרם הגיעה אלי ההחלטה אך מבדיקה נאמר לי בדף האחרון שכתבה המדינה (פרקליטות המדינה) שהם מסרבים להעניק לי פטור. השופטת קבעה תגובה תוך 10 ימים. יובהר שהמדינה לפני כן ביקשה הארכה בשל לחץ עבודה. בסוף גם לא מוכנים לתת פטור. אם בסופו של הליך השופטת תסרב לתת פטור ו/או תחליט לא לתת לי סיוע. כיצד אני יכול לערר על החלטה זו (של בקשה לפטור ו/או להורות לסיוע המשפטי לסייע לי). האם בית המשפט העליון/האם בקשה ל-3 שופטים במחוזי (השופטת מוגדרת כרשמת). אודה מאוד לכל עזרה. לא אוכל לשלם על הליכים.

    • ערעור על החלטת רשמת מחוזי
      עו"ד טל פינק שליש | 16/06/2011 20:21

      החלטת רשם שלא לתת פטור מאגרה הינה החלטת ביניים ולא פסק דין. על כן, הערעור יוגש לבית המשפט המחוזי. טל פינק שליש, עו"ד מנהלת הפורום