ניגשים למזכירות ביהמ"ש השלום בחיפה ומגישים התביעה

  • פתיחת תיק בבית משפט השלום
    אור | 01/06/2011 21:05

    בביתי יש רטיבות בתקרת הסלון. לאחר דין ודברים הגעתי עם השכנים למשפט. המפקחת על המקרקעין פסקה לתקן רטיבות עד תאריך מסויים. ומבחן התוצאה יקבע. השכנים לא עמדו בפסק הדין. המפקחת המליצה לנו לפנות לבית משפט השלום. כיצד פותחים תיק בבית משפט השלום? והאם יש בית משפט שלום בחיפה?

    • ניגשים למזכירות ביהמ"ש השלום בחיפה ומגישים התביעה  לת
      יוסי אפשטיין, עו"ד | 02/06/2011 00:38

    • אכיפת פסק דין של המפקחת על בתים משותפים
      עו"ד טל פינק שליש | 02/06/2011 23:52

      שאלתך לא ברורה. המפקחת על בתים משותפים יושבת על תקן שופטת בית משפט שלום, לכן, אם המפקחת נתנה פסק דין והשכנים לא ממלאים אותו, אתה רשאי להגיש בקשה לפי פקודת ביזיון בית המשפט. יש בית משפט שלום בחיפה.