ועוד שאלה בהולה: האם שופט יכול לאלץ עו''ד לשלוח

  • שלום רב. בהול: האם רשאית לפנות לשופט ישירות כדי
    גלי | 17/05/2011 09:06

    שידחה את הדיון שנקבע לסוף החודש כיוון שהעו'ד שלי מתעלם מהפצרותי לקבל את התיק שלי ואני מתכוונת לפטר אותו לא הייתי רוצה לחתום תחת לחץ לעו'ד על שכ'ט (כפי שעשיתי עם העו'ד הנוכחי) כדי שעו'ד יבקש את הדחייה תודה

    • ועוד שאלה בהולה: האם שופט יכול לאלץ עו''ד לשלוח
      גלי | 17/05/2011 09:22

      ללקוח את התיק.. שואלת כי לא רוצה להתעמת עם העו'ד שלי בשום צורה - בין היתר לפנות ללשכת עורכי-הדין.. תודה

      • החלפת יצוג
        עו"ד טל פינק שליש | 21/05/2011 07:28

        את רשאית לפנות לבית המשפט בעצמך, ולבקש כל בקשה. עם זאת, תשומת ליבך כי בית המשפט אינו מחוייב לעכב את ההליכים עד מינוי ב"כ חדש מטעמך, ורצוי כי תמצאי עו"ד, בהקדם, על מנת לשמור על האינטרסים שלך.

        • תודה לך..אני מחפשת כרגע עו'ד. בבימ'ש לא נמצא שום
          גלי | 22/05/2011 00:53

          מסמך שאין לי..הכל אצלו, ''איימתי'' עליו שאם לא ישלח לי את התיק אאלץ לפנות ללשכת עורכי-הדין וגם זה לא עזר.. אני חייבת את התיק דחוף כדי לקבל חוות דעת של עו'ד אחרים.. תודה