הגשת התנגדות לצוואה לרשם לענייני ירושה

  • מהי הפרוצדורה להגשת התנגדות
    יוסף | 11/05/2011 17:57

    1. האם בהגשת התנגדות לצוואה אצל הרשם, חובה להגיש התנגדות בטפסים קבועים או שניתן להגיש באופן אחר. 2 האם הגשת התנגדות לקיום צוואה אצל הרשם הירושות נדרש לשלם אגרה

    • הגשת התנגדות לצוואה לרשם לענייני ירושה
      עו"ד טל פינק שליש | 12/05/2011 07:48

      אין טפסים מוגדרים להגשת ההתנגדות, אולם מאחר ומדובר בבקשה מהותית ביותר, מומלץ לגשת לעו"ד המתמחה בתחום על מנת שינסח עבורך התנגדות שכזו. בהגשת ההתנגדות יש אגרה של כ - 913 ש"ח.