ניהול הליכים מקדמיים

  • הליכים מקדמיים
    יוני | 09/05/2011 14:43

    אם השופטת רשמה שהצדדים ישלימו הליכים מקדמיים,האם זה אומר שחייבים להשלים?ואם אני בכלל לא רוצה מהצד השני שאלונים או הודיות או גילוי מסמכים... אז אני עדיין צריך לבקש?האם לגבי זה גם תופס האם אני חייב לשלוח גילוי מסמכים למרות שלא התבקשתי מהצד השני?בקיצור אני לא רוצה בכלל לשלוח מסמכים / שאלונים /הודיות לצד השני מבלי שהוא ביקש ואני בעצמי בכלל לא רוצה לבקש ממנו את הדברים הללו, האם זה עונה על ההגדרה של השופטת להשלים הליכים מקדמיים?

    • ניהול הליכים מקדמיים
      עו"ד טל פינק שליש | 12/05/2011 07:39

      לא מוטלת עליך כל חובה לניהול הליכים מקדמיים, כגון שאלונים, הודיות וגילויי מסמכים. ככל והצד השני יבקש ממך מסמכים/שאלונים וכדומה, אתה מחוייב להשיב. עם זאת, לניהול הליכים מקדמיים חשיבות מהותית להמשך ניהול ההליך והיית ממליצה לך לנסות ולנצל אפשרות זו שניתנה לך, על מנת לשפר את מצבך בהליך.