מהי פסיקתא

  • שאלה
    דני | 08/05/2011 14:25

    שלום הגשתי תביעה בסדר דין מקוצר. קיבלתי פסיקתא בהעדר הגנה. האם יש צורך לשלוח את הפסיקתא לנתבע על פי כללי המצאה כדין או די בשיגור בדואר רגיל/רשום בלי אישור מסירה? תודה

    • מהי פסיקתא
      עו"ד טל פינק שליש | 12/05/2011 07:36

      פסיקתא הינה למעשה פסק הדין בהליך. אין כל חובה לשלוח את הפסיקתא לצד השני, ואת יכולה לנקוט בהליכים לביצוע פסק הדין (בכפוף להוראות החוק).