מסירה לעו"ד

  • אי לקיחת דואר רשום
    מירי | 08/05/2011 09:22

    מה הדין כאשר עו"ד של הצד השני אינו מושך דואר רשום עם אישור מסירה אשר נשלח לפני חודש וחצי (כנראה במתכוון)? האם אחרי זמן מסויים נחשב הדואר שנשלח כדואר שהתקבל?

    • מסירה לעו"ד
      עו"ד ש. בייזר | 09/05/2011 00:08

      ההגיון אומר שכן, אבל, אני הייתי ניגש למשרד של העו"ד ומוסר לו את המסמך. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

    • אי לקיחת דואר רשום
      tiubh | 10/05/2011 14:13

      האם אי לקיחת דואר רשום כבלתי נדרש זה כמו מסירה ואין דרך להתגונן