דיון מקדמי בתביעה על סכום קצוב

  • דיון בסדר דין מקוצר
    עינב | 05/05/2011 11:31

    שלום,אני עו"ד בתחילת דרכי וקיבלתי זימון בפעם הראשונה לדיון שמתנהל בסדר דין מקוצר (התביעה במקור היתה בהוצל"פ ומשום שהוגשה התנגדות מצד הנתבע, כעת זה סד"מ). שאלתי היא, איך דיון זה מתנהל? האם אני צריכה להביא עמי את הלקוח שלי? האם זה כמו קדם משפט רגיל או שמא דיון זה מתנהל כמו קדם והוכחות יחדיו?אודה על תשובתכם המהירה.

    • דיון מקדמי בתביעה על סכום קצוב
      עו"ד טל פינק שליש | 05/05/2011 15:25

      הדיון הראשון מתנהל כבקשת רשות להתגונן. על הלקוח להגיע עימך - והוא צפוי להיחקר על תצהירו. מובן כי גם את תהיי רשאית לחקור את הצד השני על תצהירו. בסוף הדיון/לאחר מכן, יחליט בית המשפט אם ניתנת רשות להתגונן ותועברו לניהול הליך רגיל, תוך שכל הליכי ההוצאה לפועל יעוכבו, או שלא ניתנת רשות להתגונן, והתיק יחזור ללשכת ההוצאה לפועל להמשך ניהול.