מסירה אישית

  • מסירה אישית
    חן חני | 05/05/2011 10:48

    ברצוני לדעת מה המשמעות מסירה אישית ,האם עובד ,פועל,אח,בן זוג לדירה /לחיים ,שותף ,מי כן יכול לקבל מסירה אישית כאשר האדם שאליו מכוון המכתב, תודה מחכה לתשובה [כן זהדחוף

    • מסירה אישית
      עו"ד טל פינק שליש | 05/05/2011 15:22

      המצאה יש לבצע לידי בעל הדין עצמו. במידה ובעל הדין לא נמצא, ניתן למסור לכל אדם, הנחזה להיות מעל גיל 18, הגר עימו.

      • מסירה אישית
        חן חני | 08/05/2011 08:29

        מדובר במקום עבודה כאשר העובד קבוע ומוכר למגיש ההזמנה האם הוא בר קבלה? ואם ידוע לך מה כתוב בספרים ,כפי שהתשובה " שאין לדעת אם הוא אורגן מוסמך לנתבע" לא מצאה חן בעיני .תודה מחכה לתשובה