התפטרות מייצוג

  • האם עו"ד יכול להיתפטר מיצוג
    ירוחמי | 17/04/2011 14:27

    שלום לכם. פנינו לעו"ד לפני כשנה על מנת שיוציא פולשת מהדירה ששייכת לנו,מאז העו"ד לא עשה הרבה הוא הגיש בקשה לבית משפט והשופט טען שזה צריך להגיע לבית משפט אחר,ומאז לא נעשה כלום. יש לי הרגשה שהעו"ד רוצה שניתיאש ונעזוב אותו, האם העו"ד יכול על דעת עצמו להיתפטר מייצוג?למרות הנזק שהוא גרם?האם הוא צריך את הסכמת בית המשפט?או את הסכמתנו? תודה ירוחמי

    • התפטרות מייצוג
      עו"ד ש. בייזר | 18/04/2011 00:12

      שלום ירוחמי, עורך הדין יכול וצריך להגיש לבית משפט בקשה לשחררו מהייצוג. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

      • תודה על תגובתך
        ירוחמי | 18/04/2011 00:25

        אם כך הוא לא יכול על דעת עצמו?הוא מריך נימוק בפני בית המשפט. במילים אחרות עו"ד לא יכול להתרשל לבזבז זמן וסתם להיתפטר? שוב תודה .ירוחמי