גביית תשלום

  • גביית תשלום על ידי חברה למימוש זכויות רפואיות
    שלי | 17/04/2011 00:38

    שלום רב!הנני אם חד הורית לילדה כיום כבת 11שבעבר חלתה במחלת אסטמה קשה.בשל פגיעה קשה ביכולת שלי להתפרנס בזמנו, הציעו לי לפנות לחברה למימוש זכויות רפואיות על מנת לבדוק אולי על פי החוק מגיע לילדה שלי לקבל דרגת נכות זמנית , וכך עשיתי. תחילה נאמר לי שזה כרוך בדמי הרשמה ולאחר מיכן נאמר לי את כול המחיר לפני הגשת התביעה לביטוח לאומי. אני שילמתי להם דמי הרשמה בשיעור 400 שח ונתתי עוד כמה שקים על סך כ1200שח. לאחר מכן דיברתי עם הרופאה המטפלת של הילדה שוב ושוב התייעצתי עם מכרים וגם בפורומים. לבינתיים קרה שנאלצתי לעבור ניתוח דחוף בכף יד, דבר שלגמרי הרחיק אותי מהעניין הזה .כאשר חזרתי מאישפוז ,ראיתי ששק השני כבר הפקידו מבלי שעשו דבר. אני חייבת לומר שהייתי כול הזמן עסוקה בלטפל בילדה שגם הרופא המטפל שהייה לה קודם לא המליץ על טיפול מונע מהתחלה ולכן מסתבר היא הייתה חולה בצורה כזו שהייתי קשורה אלייה 24 שעות. אני החלטתי שלא לפתוח בתהליך באיחוד שסוכם ביני לבין הנציגת החברה שאני אצור איתם קשר ,ולא יצרתי.כאשר הופקד שק השני הוא חזר ,(לא הייה כוסוי ) ואז אני פניתי לעו'ד ,שילמתי לו 200 שח ,סכום לא גבוה כך אמר לשירות על מנת שישלח לחברה הזו מכתב בדרישה להחזיר לי את השקים שנותרו. התשובה שלהם הייתה כזו-שאני בפתומיות ניתקתי עימם קשר ושהם דורשים ממני לשלם להם את כול התשלומים ,על מה ? על כלום ! האם יש לי אפשרות לפנות לבית משפט על מנת להוכיח שזה אינו אלא עושק? בכבוד  שלי

    • גביית תשלום
      עו"ד ש. בייזר | 18/04/2011 00:10

      שלום שלי, בדקי היטב את ההסכם שלך איתם - מה קבוע בו לגבי עניין זה. על פניו, נראה לי כי לא ראוי לחייב אותך מעבר לדמי הרשמה, כאשר לא ניתן כל שירות. שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום

      • תודה  לת
        שלי | 21/04/2011 00:40