הארכת מועד

  • אחור בהגשת כתב הגנה של קרן הפנסיה
    אלמונית | 03/04/2011 18:46

    שלום רב, קרן הפנסיה טענה להתיישנות דרישת לקצבת נכות עבור בת משפחתי , ולכן הוגש לבית הדין לעבודה ערעור על ההחלטה של קרן הפנסיה. בהמשך קרן הפנסיה הגישה בקשה לבית המשפט שתאריך את טווח הזמן בו היא יכולה להגיש את כתב ההגנה שלה ובית המשפט נעתר לבקשה ונתן לקרן הפנסיה ארכה של מעל לחודשיים. אך למרות זאת קרן הפנסיה הגישה את כתב ההגנה באיחור של יומייים, מה ניתן לעשות או לטעון במצב כזה? ברור שאם זה היה הפוך ואנו משפחתה של הנכה היינו מאחרים היו מוציאים לנו את הנשמה ואולי אף דוחים אותנו. מאוד מודה על עצתכם.

    • הארכת מועד
      עו"ד ל. פרמינגר | 03/04/2011 21:24

      לאחר שכבר יש כתב הגנה בתיק בית הדין לא ימחוק אותו. את יכולה לדרוש הוצאות בגין התנהגות קרן הפנסיה אך בספק אם תקבלי. לצערי יש גופים שמתנהלים בצורה שכזו וצריך שופט שיעמיד אותם במקומם.