ביטול פס"ד וערעור על פס"ד

  • אין לי כל חלק באשמה
    ירון | 26/03/2011 18:53

    שלום רב קבלתי הודעה שנשפטתי שלא בפני והשופט קבע וגזר 2000 שח . אבל לא קבלתי כל זימון למשפט גם לא מצד העורך הדין - כלום. *כשלב ראשון למי פונים, *בפני מי מערערים, *תוך כמה זמן מגישים ערעור *מה הנהלים, * ואיך מבטלים את פסק הדין בבקשה לדיון מחדש. ---------------------------- בתודה מראש בברכה

    • ביטול פס"ד וערעור על פס"ד
      יוסי אפשטיין, עו"ד | 26/03/2011 21:27

      בקשה לביטול פס"ד ניתן להגיש תוך 30 יום ממועד פסה"ד תוך מתן נימוקים ראויים בצירוף אסמכתאות ואילו ערעור על פסה"ד ניתן להגיש תוך 45 יום ממועד מתן פסה"ד.

      • הבהרה
        עו"ד ל. פרמינגר | 27/03/2011 16:02

        בהמשך לתשובתו של עו"ד אפשטיין, מניין הימים מתחיל מהמועד בו קיבלת את פסק הדין או בדין המהותי מהיום בו נודע לך עליו.