בקשת רשות ערעור

  • דחיית בקשת רשות עירעור
    חנה | 06/01/2011 12:18

    הגשתי תביעה לבית המשפט לתביעות קטנות בעניין תיקון שביצעתי ללקוחה בריכבה,הוחלטלמנות שמאי בודק מטעם בית המשפט, חווד השמאי הייתה רצופה בשקרים רבים ,שיש בידי להוכיח אותם לבית המשפט ,השופט קיבל את חווד דעתו של השמאי ובעיקבות זאת פסק לרעתי. הגשתי בקשת רשות עירעור והיא נדחתה לאן עליי לפנות אני מרגישה שנעשה עוול חמור מאוד שאין צדק ואני כאזרחית לא רוצה לאמר סררה על מערכת המשפט בישראל אנא עיזרו לי מה עליי לעשות ולאן לפנות תודה רבה נא לשלוח לי תשובה למייל תודה

    • בקשת רשות ערעור
      ג'וניור | 06/01/2011 19:36

      שלום,ראשית אם יש בידיך כדי להוכיח את שקריו של השמאי מדוע לא הצגת אותם אז בדיון?????.....לעניין הערעור, תיאורטית את יכולה להגיש בר"ע לעליון, אבל בפועל אין לך סיכוי כך שחבל על הזמן שלך.מה שכן, אם דבריך נכונים לעניין שקריו של אותו שמאי ויש לך הוכחות חד משמעיות, את יכולה לשקול תביעה כנגדו.בהצלחה

      • רשות ערעור-תביעות קטנות
        עו"ד ל. פרמינגר | 07/01/2011 07:07

        יש אמת בדבריו של ג'וניור ויש לשקול היוועצות עם עו"ד לבחינת המצב המשפטי והעובדתי הנקודתי, אולי ניתן לעשות משהו אחר.

    • הזמנה לדיון - תיקים חיצוניים
      עוזי | 06/01/2011 23:29

      קבלנו הזמנה מבית המשפט המחוזי לדיון קדם משפט , ההזמנה מיועדת לתיקים חיצוניים . לא קבלנו כתב תביעה או בקשה לעדות מכל אחד מהצדדים . האם יש חובה להגיע לדיון

      • הזמנה לדיון - בית משפט
        עו"ד ל. פרמינגר | 07/01/2011 06:55

        ראשית יש חובה להגיע כי קיבלתם צו מבית המשפט ולא מפרים צווים של ביהמ"ש. שנית, תפנו למזכירות בית המשפט עם מספר התיק ותבררו במה מדובר האם אתם נתבעים או עדים בתיק ותצלמו מהתיק את כתב התביעה. במידה ואתם נתבעים ולא הגשתם כתב הגנה, תגישו הודעה לבית המשפט שלא קיבלתם את כתב התביעה ותבקשו אורכה להגשת כתב הגנה.