אכיפת פסק חוץ

  • אכיפת פסק-חוץ
    יוני | 04/01/2011 16:11

    שלום רב, ברצוני לאכוף פסק חוץ ולשם כך עליי לדעת מה הפרוצדורה ראיתי את חוק אכיפת פסקי-חוץ אבל הוא לא אומר מילה על איך להגיש את פסק החוץ ובאילו תנאים... האם זה צריך להיות עם תצהירים או משהו אחר ... ומה עוד ..... ? אני אודה מאד למי שיוכל להפנות אותי לפסיקה או חקיקיה שמדברת על פרוצדורות והליכים. ומה בדיוק עלי לעשות.................................

    • אכיפת פסק חוץ
      עו"ד ל. פרמינגר | 05/01/2011 20:36

      ראשית עליך לעמוד בדרישות החוק ביחס למדינה בה ניתן פסק הדין והאם הוא חלוט ושלא עבור מעל 5 שנים ממועד נתינתו ועוד תנאים נוספיםה כתובים בחוק. עליך להגיש בקשה לבית המשפט לאכיפת פסק חוץ מלווה בתצהיר המאמת את שאר העובדות הדרושות לשם הגשת הבקשה. מומלץ להיוועץ עם עו"ד במקרה שכזה.

      • תודה  לת
        י | 10/01/2011 10:24