ובאותו ענין: האם ניתן לערער על הפס"ד

  • ערעור על החלטת רשם שלא לבטל פס"ד שניתן בטענת העדר
    אלפרד | 23/12/2010 04:13

    שאלותי:מה הן התקנות בענין [מספרן]האם ברשות או אין צורך ? הזמן העומד לרשותי. ולאיזה ביהמ"ש?זכור לי שהיו שתי חלופות בענין תודה רבה

    • ובאותו ענין: האם ניתן לערער על הפס"ד
      אלפרד | 23/12/2010 04:31

      פס"ד בטענת העדר הוא החלטה1החלטת רשם שלא לבטלו הינה החלטה אחרת [2]כמדומני במקרה של החלטת רשם שלא לבטל [2]  עומדת גם האפשרות של בקשת ערעור על הפס"דשאלותי הם כמו בשאלה הקודמת:לאיזה ביהמ"ש ? בערעור או ברשות?  ומה הזמן העומד לרשותי ?הפניה לסעיפי החוק תתקבל בברכהתודה רבה

    • ובאותו ענין: האם ניתן לערער על הפס"ד
      אלפרד | 23/12/2010 04:31

      פס"ד בטענת העדר הוא החלטה1החלטת רשם שלא לבטלו הינה החלטה אחרת [2]כמדומני במקרה של החלטת רשם שלא לבטל [2]  עומדת גם האפשרות של בקשת ערעור על הפס"דשאלותי הם כמו בשאלה הקודמת:לאיזה ביהמ"ש ? בערעור או ברשות?  ומה הזמן העומד לרשותי ?הפניה לסעיפי החוק תתקבל בברכהתודה רבה

      • מצאתי קובץ הסבר - אך מ 2008 השאלה היא האם תקף היום
        אלפרד | 23/12/2010 04:48

        או שחלו שינוים כחלק מהשינויים שנעשו לאחרונהתודה!  (:http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:fKRAMYgIPjUJ:img2.tapuz.co.il/CommunaFiles/26095676.doc+&cd=2&hl=iw&ct=clnk&gl=il&lr=lang_iwשימו לב שניתן להוריד כקובץ וורד אשר נוח בהרבה לקריאה

    • ערעור על החלטת רשם - בית משפט
      עו"ד לירון פרמינגר | 23/12/2010 08:48

      הערעור הוא בזכות בתוך 30 ימים ממועד מתן פסק הדין או ממועד שבו ההחלטה נמסרה לך המאוחר מבין השניים לבית המשפט בו מכהן הרשם.

      • ועל פס"ד של רשם?
        אלפרד | 23/12/2010 14:15

        לירון תודה לפי הקובץ שצרפתי [שהוא לפני התיקונים החרונים] במקרה של מתן פס"ד בהעדר הדרך הנכונה היא בקשת ביטול ואם זו מסורבת אזי ניתן לעשות את השניים הבאים: 1. ערעור על החלטת הרשם שלא לבטל 2. והמומלצ: ערעור על הפס"ד ובמסגרתו לערער גם על החלטה שלא לבטל הפס"ד מכאן שאלתי האם ברשות או בזכות , המועד ולהיכן? והאם יש עלויות כלשהן הרבה תודה!

        • ערעור על החלטת רשם
          עו"ד ל. פרמינגר | 30/12/2010 09:06

          ערעור על החלטת רשם היא בזכות.

          • תודה  לת
            אלפרד | 30/12/2010 13:33