תלונה

  • האם אפשר לתבוע שופטת או להגיש תלונה במשטרה
    רחל | 15/12/2010 10:19

    שופטת מסרבת,לבקשת המבקשת לתיקון פרוטוקול ,להוספת צדדים בתור משיבים נוספים.מדובר בצדדים שעניינם נדון בבית המשפט,בפרוטוקול הזה.בכך מונעת מהם את זכות הערעור,או לחלופין בקשת ביטול לפי תקנה 201.בדיון נדונו שתי בקשות שונות ומנוגדות,בקשה לתיקון פרוטוקול התייחסה להכנסת הצדדים בשתי הבקשות ,אולם השופטת ענתה בשלילה על תיק אחד והתעלמה מהשני.האם אני יכולה להגיש נגדה תלונה במשטרה על שיבוש הליכי משפט,האם אפשר להגיש תלונה להנהלת בית המשפט ,ולמי ? מדובר בבית משפט לענייני משפחה ת"א.

    • תלונה
      אביחי שרביט, עו"ד | 16/12/2010 14:39

      רחל, לא ברור משאלתך מדוע באופן מובהק יש להגיש תלונה. ניתן להגיש בקשה מתאימה למתן הבהרה. בהצלחה.

    • תלונה נגד שופטת- בית משפט
      עו"ד לירון פרמינגר | 19/12/2010 23:22

      רחל שלום, במידה והשופטת פועלת בניגוד להוראות החוק (מה שנראה לי לא סביר) או מתעלמת מבקשות (אולי יותר סביר) תוכלי לפנות למנהל בתי המשפט או לנציג תלונות השופטים. אולם, פנייה למשטרה בעניין זה לא תועיל והיא גם נראית לי לא רלבנטית. בכל מקרה במידה ואת מיוצגת, התייעצי עם עורך דינך ואם לא אני ממליץ לך לפני שאתה עושה מעשה שכזה התייעצי עם עו"ד מהתחום. בהצלחה.

    • תביעה כנגד שופטת היא דרך שר המשפטים או דרך היועץ ה
      אלפרד | 23/12/2010 04:24

      המשפטי לממשלה.לא הצלחתי להבין דבר [אך גם אינני עו"ד]  אך התחושה שנוצרה היא שאין לך עילה לכךעל ההחלטה המסרבת הנוהל הוא ערעור ועל מה שלא השיבה את יכולה לתזכר אותה שתתן החלטה או לפנות למזכירות ביהמ"ש ולהפנות תשומות לבם לכך שעדין לא ניתנה החלטהלעצם הענין של אלו שאת טוענת שנמנע מהם זכות ערעור - לא מובן מדוע צריך להוסיפם. לא ניתן לתת פס"ד כנגד מי שלא נתבעואם ניתן פס"ד  הם יכולים לבקש לבטלו ואין להם שום צורך שיוסיפו אותםבהצלחה