זימון לעדות

  • הזמנה להעיד
    עדה | 18/11/2010 21:24

    שלום רב. ביום חמישי ה-18/11/10 הגיע לבתי שליח עם מכתב מבית משפט -מדינת ישראל תפ =תיק פללי ככה נאמר לי לפני כ-6חודשים השכן היכה את אשתו אני לא נכחתי בארוע הילדה שלי אז בת 9 אמרה לי אמא תקראי למשטרה השכן מרביץ לאשתו כל השכונה היתה בחוץ כמובן כאזרחית וכבן אדם הרמתי מיד למשטרה והגיעו לבית השכנים למחרת הגיעה בחורה לבושה כשוטרת וביקשה שאספר על המקרה אמרתי לה שלא ראיתי במו עיניי שהשכן הכה אלא שמעתי כמו כולם את האשה המוכה בוכה ביקשתי לא להסתבך ובוודאי לא להעיד אין לי מה לומר לא נכחתי מדוע אם כן נשלחה לי בקשה להעיד בבית המשפט אני ממש פוחדת לא רוצה להסתבך עם השכן המכה אני חד הורית אני לבד עם הילדה וממש פוחדת האם ניתן לבקש עזרה בביטול העדות מגורם כלשהוא אודה לכם אם תרגיעו אותי אני ממש לחוצה מכל העניין תודה רבה וערב טוב עדה .

    • זימון לעדות
      עו"ד שי בייזר | 20/11/2010 23:11

      עדה שלום, תנסי לפנות לתובע/ת של התיק, תסבירי לו את המצב ותבקשי מהם לוותר על העדות שלך. תנסי לאתר את התובע/ת דרך השוטרת שתחקרה אותך או תחנת המשטרה לה שייכת אותה חוקרת. במידה וזה לא יילך את יכולה לנסות לפנות בבקשה בכתב לבית המשפט לביטול הזימון שלך, ושם תסבירי לה את העניין. בהצלחה

    • תודה ענקית
      עדה | 21/11/2010 07:02

      אני מודה על התגובה המהירה אני אעשה בדיוק מה שהמלצתם לי אני רגועה יותר אחרי התשובה. מקווה שהכל ילך כשורה ומאחלת לכם ימים נפלאים ושבוע טוב.