בקשה למתן החלטה

  • קבלת החלטה בהיעדר תגובה
    גלי | 18/11/2010 12:08

    הגשתי בקשה לבימ"ש לקבלת החלטה בהיעדר תגובה של ב"כ התובע, לאחר שזה הגיש נגדי תביעת חוב בסדר דין מקוצר ואני הגשתי בקשה לדחיית התביעה או קבלת רשות להתגונן .ביהמ"ש החליט שב"כ התובע (בנק)יגיב לבקשתנו זו והעו"ד לא הגיש שום תגובה , הזמן (30 יום) נגמר לו. מה הולך להיות במצב כזה? האם עכשיו ביהמ"ש יחליט אם הוא דוחה או נותן רשות להתגונן מבלי לקיים דיון? מה הולך לקרות?

    • בקשה למתן החלטה
      עו"ד חני דקל אלבז | 18/11/2010 18:56

      לצורך ייעול וזרוז הדיון, אני ממליצה להגיש בקשה למתן החלטה עם הנתונים ועם ההחלטה... בהצלחה.